Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met ervaren medewerkers op het gebied van totale inrichting. Wij ontwikkelen (soms in samenwerking met architecten) en realiseren functionele interieurconcepten, maar ook voor enkel raambekleding, vloer- en/of wandafwerkingen, meubilair, verlichting etc. kunt u bij ons terecht. Wij hebben uiteenlopende klanten in diverse sectoren. Van zorg tot horeca, van onderwijs tot overheid, maar ook de particulier kan bij ons terecht.

Korte communicatielijnen, laagdrempeligheid, goede kennis en service zijn onze kernwoorden.

Tijdens de inventarisatie horen wij graag uw wensen en eisen. Van de betreffende producten geven wij de voornaamste kenmerken weer. Dus wat u van het product kunt verwachten en wat de zaken zijn waarop gelet dient te worden. Er wordt ook rekening gehouden met belangrijke aspecten als sfeer, ergonomie, functionaliteit en duurzaamheid. Indien gewenst maken wij een moodboard of 3d-tekening van de in te richten ruimte.

Met diverse zorgorganisaties hebben wij raamovereenkomsten afgesloten. Een deel van de taken van hun interne technische dienst zijn door ons overgenomen. Hierbij moet gedacht worden aan allerlei calamiteiten, interne verhuizingen, reinigen en eventueel repareren van waterbedden etc., repareren van sloten etc..

Ons bedrijf is gevestigd in Hengelo. Hengelo ligt centraal in Twente. Dichtbij Almelo, Enschede en Oldenzaal. Wij beschikken over een ruime showroom, waar u doordeweeks van 8.00 tot 17.00 uur zonder afspraak welkom bent. In de avonden en in het weekend is de showroom op afspraak te bezoeken. Daar wordt veel gebruik van gemaakt.

Vragen?

Bel of mail ons!