Specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van met name zorg gerelateerde (woon-) omgevingen. Het interieur heeft in de zorg een belangrijke rol. Voor een zorginstelling of een kleinschalige woonomgeving kan het interieur een positieve bijdrage leveren aan de welzijn van bewoners. De bewoners moeten zich prettig, veilig en zeker voelen. Door jarenlange ervaring op het gebied van het inrichten van zorg gerelateerde ruimtes, weten wij wat hierin belangrijk is. 

De zorg verandert, de budgetten worden steeds kleiner en de verantwoordelijkheid komt lager in de organisatie te liggen. Er moet dus rekening gehouden worden met een efficiëntieslag. Het is voor ons een uitdaging om een zorginterieur aan te bieden, die hier aan voldoet, maar waarbij de specifieke kenmerken, eigenschappen en specifieke eisen/behoeften van de gebruiker/cliënt, niet uit het oog worden verloren.

 

Maar wat is dan exact ons specialisme?

Wij ontwikkelen al jarenlang zorgmeubilair. Zo kunt u denken aan multiplex tafelbladen met afgeronde hoeken en bolle kanten, dit i.v.m. de veiligheid van de cliënt.

Ook hebben wij een eigen lijn multiplex-bedden. Deze bedden zijn van zware kwaliteit multiplex, hebben een geperforeerde bedbodem, compleet vastgeschroefd (dus geen losse onderdelen), kortom geschikt voor zeer intensief gebruik. 

Kasten maken wij veelal op maat. Zo passen wij regelmatig 270 graden scharnieren (de deur kan geheel omgeslagen worden) toe, dit zorgt ervoor dat de kast minder kwetsbaar is. Bij tv-kasten monteren wij i.v.m. de veiligheid vaak plexiglas voor de tv. Bij intensief gebruik van houten meubilair, zorgen wij voor extra bescherming en lakken wij het meubilair extra af.

Wij hebben een eigen collectielijn banken en fauteuils met uitneembare zittingen. Deze zittingen kunnen onderling vastgezet worden, maar doordat ze uitneembaar zijn en dus goed reinigbaar is het ook een hygiënisch meubelstuk. 

Vragen?

Bel of mail ons!