Vacature Monteur Buitendienst

In verband met uitbreiding van ons team zoeken wij per direct een MONTEUR BUITENDIENST!

Ben jij graag onderweg? Heb jij twee rechter handen, klantvriendelijk en flexibel? Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar een monteur met technische affiniteit die graag een vak willen leren. Ervaring is niet vereist, de juiste motivatie wel.

Als monteur ben je iedere dag op weg naar mooie en afwisselende projecten. je komt over de vloer bij verschillende bedrijven, zorginstellingen, gemeentelijke instanties, scholen, particulieren etc…

Je bent het visitekaartje van ons bedrijf. Jij zorgt samen met jouw collega’s dat onze meubels, raambekleding, vloerkleden en overig interieur worden geplaatst/ opgehangen. Ook het leggen van vloeren zal een onderdeel zijn van jouw functie. Nog niet eerder gedaan? Geen probleem, wij leren het je graag.

Plannen, voorraadbeheer en magazijnwerkzaamheden behoren ook tot jouw functie. Omdat wij werken in een klein enthousiast team, is deze functie veelzijdig. Zie dat als een uitdaging.

Het gaat om een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Rijbewijs B is noodzakelijk en E gewenst. Ook technische schoolverlaters, handige mensen of stoffeerders, nodigen wij uit om te solliciteren!

Ben jij nieuwsgierig of heb jij andere vragen? Schroom niet en bel naar 06-13805822. Solliciteren kan middels het mailen (r.tijhuis@tijhuistotaalinrichting.nl) van een (korte) motivatiebrief en cv.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Team Tijhuis Totaalinrichting