Gezocht: Monteur Buitendienst

Ben jij graag onderweg? Heb jij 2 rechter handen, klantvriendelijk en flexibel? Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar een monteur buitendienst met technische affiniteit die graag een vak willen leren. Ervaring is niet vereist, de juiste motivatie wel.

Als monteur ben je iedere dag op weg naar mooie en afwisselende projecten. Je komt over de vloer bij verschillende bedrijven, zorginstellingen, gemeentelijke instanties, scholen, particulieren etc..

Je bent het visitekaartje van ons bedrijf. Jij zorgt samen met jouw collega’s dat onze meubels, stellingen, raambekleding en overig interieur naar tevredenheid van de klant worden geplaatst/ opgehangen. Ook het leggen van vloeren zal een onderdeel zijn van jouw functie. Nog niet eerder gedaan? Geen probleem, wij leren het je graag. Het is dus wel belangrijk dat je twee rechter handen hebt en beschikt over technisch inzicht.

Plannen, voorraadbeheer en magazijnwerkzaamheden behoren ook tot jouw functie. Omdat wij werken in een klein enthousiast team, is deze functie veelzijdig. Zie dat als een uitdaging.

Het gaat om een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Rijbewijs B is noodzakelijk en E gewenst.

Ben je nieuwsgierig of heb je andere vragen? Schroom niet en bel naar 06-13805822. Solliciteren kan middels het mailen van een (korte) motivatiebrief en cv naar r.tijhuis@tijhuistotaalinrichting.nl

Tijhuis Totaalinrichting

Wegtersweg 51

7556 BP Hengelo