BEZORGER/MONTEUR GEZOCHT

Ben jij graag onderweg naar klanten, communicatief vaardig en enthousiast? Bezit jij twee denkbeeldige rechterhanden en ben je representatief, klantgericht en fysiek sterk? Dan zoeken wij jou!

DÉ BAAN VOOR JOU!

In deze functie bezorg je meubelen bij onze klanten. Je bent niet alleen chauffeur. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf. Naast het bezorgen, monteer je (indien nodig) de meubelen en help je de klanten om de meubelen op de juiste plek te zetten. Ook montage van bijvoorbeeld gordijnrails en het ophangen van raambekleding behoort tot jouw taken. Je laat klanten achter met de bestelde producten én een tevreden gevoel. Is het druk, dan word je eventueel ingezet in het magazijn en bij projectinrichting.

Klantvriendelijkheid, goede communicatieve vaardigheden en technisch inzicht zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie vanwege de diversiteit aan werkzaamheden. De uren van deze functie kan in overleg bepaald worden. Onze voorkeur gaat uit naar minimaal 4 dagen per week, dus 32 uur.

Maar ben jij een student, of heb je een tussenjaar, en lijkt het jouw leuk om de aankomende maanden enkele dagen per week bij ons te werken? Neem dan ook contact met ons op. Veel is in overleg mogelijk.

INTERESSE? Bel naar 074-8200310 of mail naar c.tijhuis@tijhuistotaalinrichting.nl