Promofilmpje Tijhuis Totaalinrichting

Bericht geplaatst op 19-11-2019

Een filmpje met foto’s en video’s van gerealiseerde projecten en o.a. meubilair, vloeren en raambekleding uit onze collectie. Laat u inspireren!

 

Een fraai filmpje met foto’s en video’s van gerealiseerde projecten en o.a. meubilair, vloeren en raambekleding uit onze collectie!www.tijhuistotaalinrichting.nl

Geplaatst door Tijhuis Totaalinrichting BV op Dinsdag 19 november 2019

VAKANTIE!!

Bericht geplaatst op 22-07-2019

NIEUW!!! De Softfit inzethorren van Unilux!

Bericht geplaatst op

NIEUW!! De softfit inzethorren van Unilux!

De ultradunne kunststof flens van de Softfit zorgt ervoor dat draaikiepramen beter sluiten. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen.

Unieke eigenschappen
• gaas opgespannen in frame
• zonder schroeven monteren
• klemt zich vast met veerclips
• ‘in-de-dag’
• standaard super transparant UV bestendig PPP gaas
• aluminium geëxtrudeerde profielen
• ultra dunne kunststof flens
• UV-bestendige poedercoatlaag
• middenkader pas vanaf 1600 mm nodig
• flens tussen draaideel en kozijn is ultra dun:
nastellen kozijn is niet meer nodig
• flens vouwt weg: minder kans op transport schade

Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Naast de inzethorren, zijn wij ook dealer van plisséshorren en plisséshordeuren. Voor ieder raam of deur is er een hor verkrijgbaar!

 

Horren en hordeuren op maat!

Bericht geplaatst op 21-05-2019

Voor ieder raam of deur is er een hor. Wij monteren veelal de horeen van Unilux. Het zijn volledig op maat gemaakte aluminium producten met 5 jaar garantie. Van plissé hordeur tot vaste inklemhor. Tot eind juni 2019 meten wij de horren gratis bij u op en monteren ze ook kosteloos!
Dus informeer naar de mogelijkheden. Zie onderstaande video voor meer informatie.

Vandaag hebben wij diverse horren geplaatst bij DTZ lokatie De Leemhorst! Ook op zoek naar horren? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij leveren zowel aan zakelijke als particuliere klanten.www.tijhuistotaalinrichting.nl

Geplaatst door Tijhuis Totaalinrichting BV op Woensdag 13 maart 2019

Flyer Unilux en Tijhuis Totaalinrichting bv

Bericht geplaatst op 09-04-2019

Goed voorbereid de zomer tegemoet!

Bestel uw horren voor 30 april 2019 en maak kans op het volledige aankoopbedrag retour!
En.. wij meten gratis uw horren op en ook de montage nemen wij voor onze rekening!

Vol energie en met veel nieuwe ideeën zijn wij begonnen aan 2019!

Bericht geplaatst op 08-01-2019

In 2018 zijn wij gestart met het herinrichten van de structuur van ons bedrijf. Vanaf heden is de structuur als volgt: Martin Tijink en Sander Hofkamp zijn de monteurs en dus met name aan het werk bij de klant. Nick Terink is de binnendienst medewerker. Belt u de zaak, dan is de kans groot dat u hem aan de telefoon krijgt. Carole regelt de marketing, website, social media, showroom en administratie. Ik (Raymond) wil in 2019 nog meer de weg op en de contacten met de klant verbeteren. Ook blijf ik de offertes uitwerken, contacten met leveranciers onderhouden en natuurlijk (een deel) inkoop en facturering doen. Laagdrempeligheid blijft erg belangrijk. Maar ook kwaliteit, goede en juiste informatie, spoedige en vakkundige levering en montage vinden wij erg belangrijk. Hopelijk zien wij elkaar spoedig en mag het leiden tot een succesvolle samenwerking!