Interieur in de zorg - Specialist in inrichting voor zorginstellingen

Tijhuis Totaalinrichting is een totaalinrichter met jarenlange ervaring in de inrichten van zorginstellingen en diverse woonomgevingen. Sinds 2006 houden wij ons dagelijks bezig met alle facetten van interieur voor de zorg en bij iedere type zorginstelling. Wij ontwikkelen in samenspraak met u een compleet interieur, waarbij uw eigen ideeën door onze vakmensen vertaald worden naar compleet voorstel.

Al het interieur wordt geheel conform uw wensen en specificaties geleverd, en uiteraard voorzien van de nieuwste trends om langer zelfstandig te blijven wonen. Automatische bediening van verlichting en raambekleding zijn hier voorbeelden van. Wij hebben een ruim assortiment aan meubilair, vloer- en wandafwerking, raambekleding etc dat specifiek bedoeld is voor zorginstellingen. Een deel van onze producten is standaard,  een ander deel hebben wij ontwikkeld met meubelmakers en interieurbouwers. Deze zijn specifiek geschikt voor de betreffende gebruikersgroep.

Projectmatige interieur voor de zorg met inrichting van zorginstellingen

Steeds vaker worden wij vroegtijdig benaderd voor het adviseren en begeleiden bij een verbouw of nieuwbouw. Deelprojecten behoren tot de mogelijkheid, maar ook complete turnkey projecten.

2011-11-02 12.38.42

Vrijblijvend advies

Voor advies op maat, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende afspraak. U bent altijd van harte welkom bij Tijhuis Totaal inrichting.