Tijhuis Totaalinrichting heeft in de afgelopen jaren tal van projecten gerealiseerd. Onderstaand ziet u een aantal van onze referenties.

Projecten voor particulieren, bedrijven, zorginstellingen en ieder ander die interieur of stoffering nodig heeft EN hierin goed geadviseerd wil worden.

TriviumMeulenbeltZorg locatie Het Borsthuis

Op 1 februari 2019 hebben wij deze lange buffetkasten/ dressoirs geleverd bij TMZ locatie Het Borsthuis. De 300 cm lange kasten zijn verrijdbaar. Ze zijn op maat gemaakt. Van MDF met HPL.

Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo

Wij hebben in januari 2019 meubilair mogen leveren bij Careaz Dr. Jenny. Naast de eettafel en stoelen, hebben wij ook de zithoek geleverd.

BizzDesign in Enschede

In samenwerking met ML Interieur Architectuur hebben wij dit fraaie project mogen inrichten. De boomstamtafel van massief eikenhout met zwart stalen poten is door ons geleverd, maar ook de stoelen, de bank, de vloerbedekking, het behang en de Shelfmates aan de wand zijn door ons gemonteerd en geleverd. Het is een project waar wij trots op zijn!

Particulier in Borne

De complete woonkamer hebben wij mogen inrichten. De plissés zijn gemonteerd, de fauteuils, de krukjes/bijzettafels, de verlichting, het plaid, het vloerkleed, de kussens, het ornament in de vensterbank, overige accessoires. Het behang op de muur is ook door ons geadviseerd en geleverd, net als de laminaatvloer. Inmiddels zijn er ook nieuwe ronde salontafels afgeleverd. Het is een erg mooie en sfeervolle ruimte geworden. ok voor advies aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres.

Het Prinses Máxima Centrum, Utrecht

In het voorjaar van 2018 hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de inrichting van het Prinses Máxima Centrum te Utrecht. Onze monteurs Martin, Sander en Nick hebben vele kilometers afgelegd om iedere kamer van rails en gordijnen te voorzien. Ook hebben wij prachtige gestoffeerde kussens, spreien en vloerkleden mogen leveren. Dit in samenwerking met Artimo Textiles en Goelst NL.

Ziekenhuis Gelderse Vallei, locatie Ede afdeling Nierdialyse;

In oktober 2018 hebben wij de wachtruimte nierdialyse van Ziekenhuis Gelderse Vallei mogen inrichten. Aan de hand van een plattegrond en interieuradvies is het uit eindelijk tot realisatie gekomen.

Akoestische Panelen De Twentse Zorgcentra;

Wij zijn trots dat wij de vaste projectinrichter zijn bij De Twentse Zorgcentra.

Doordat een cliënt veel geluid maakt en dat tot overlast zorgt voor veel andere bewoners hebben wij de betreffende ruimte waar de betreffende cliënt verblijft voorzien van akoestische wandpanelen. Wij worden vaak betrokken in het oplossen van problemen qua huisvesting rondom een bepaalde cliënt. Korte lijnen, flexibiliteit en snelle service aangepast is onze kracht.

PVC vloer: Fietz Oldenzaal;

Traploper: Particulier Borne;

Elektrische raambekleding (PowerView Luxaflex): Particulier in Apeldoorn;

Het Andere Leven in Bentelo;

De Heerlijke Huiskamer. Genieten: De reden voor ons om te starten met De Heerlijke Huiskamer. Genieten van de rust en ruimte. Van streekproducten en van Twentse gastvrijheid. Om zo de gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven.
www.deheerlijkehuiskamer.nl

SKYBOX DVEP Heracles Almelo;

DVEP; de vrije energie producent.

U zoekt een passende oplossing voor uw energiezaken? Dan bent U bij DVEP Energie aan het juiste adres.

Triade-Flevoland;

Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. We bieden beschermde woonomgevingen, dagbesteding en ondersteuning thuis, op het werk of school.

Trivium Meulenbelt Zorg Wijkkamer Roombeek Enschede;

Wij zijn een vaste leverancier/inrichter van TMZ. Diverse inrichtingen op diverse lokaties van TMZ hebben wij gerealiseerd. Bij de Wijkkamer Roombeek van TMZ hebben wij het meubilair, de scheidingswanden met folie, verlichting, vloeren en raambekleding geleverd. Kortom de complete inrichting.

Dimence, Lorna Wing te Deventer, kliniek voor autisme;

In samenwerking met ATMR hebben wij voor deze nieuwe kliniek grotendeels de complete inrichting mogen verzorgen.

Particulier;

Voor een particulier in Borne hebben we de keukenruimte mogen voorzien van een mooie hanglamp van Ztahl. Wandbekleding van Eijffinger natuurprint als eyecatcher.

Zorggroep Sint Maarten, locatie De Molenkamp in Oldenzaal;

Het restaurant van de Molenkamp hebben wij mogen voorzien van nieuw meubilair, behang en raambekleding.