Tijhuis Totaalinrichting heeft in de afgelopen jaren tal van projecten gerealiseerd. Onderstaand ziet u een aantal van onze referenties.

Projecten voor particulieren, bedrijven, zorginstellingen en ieder ander die interieur of stoffering nodig heeft EN hierin goed geadviseerd wil worden.

De Twentse Zorgcentra, Brusselstraat Hengelo (13 november 2019)

Vandaag hebben wij een woonkamer van een woongroep van De Twentse Zorgcentra ingericht. De huiskamer heeft een stoere industriële uitstraling gekregen! Het meubilair hebben wij aangepast aan de gebruikersdoelgroep. Zo is de tafel voorzien van een extra laklaag, de meubelstof is eenvoudig te reinigen en de raambekleding is brandvertragend.

 

   

 

Trivium Meulenbelt Zorg Tubbergen (22 juli 2019)

Vandaag hebben wij diverse elektrische relaxfauteuils bij Trivium Meulenbelt Zorg in Tubbergen afgeleverd. De cliënten kunnen nu comfortabel zitten!

 

Particulier Oldenzaal (19 juli 2019)

Sander heeft een grijze PVC vloer (tegel 60 bij 60 cm) van Gelasta (RigidcoreXL) gelegd bij een klant. Zie hier het mooie eindresultaat!  

SEIN in Cruquius (18 juli 2019)

Vandaag weer een mooie multiplex kast met HPL (170 graden) uitgeleverd in het westen van het land! De kast is voorzien van projectscharnieren, heeft afgeronde hoeken en bolle kanten ( i.v.m. veiligheid van de cliënt), cilindersloten. Dus erg stevig en vrij in te delen.

 

Particulier Gronau (17 juli 2019)

Vandaag hebben wij een fraaie lamp uitgeleverd en gemonteerd bij de klant. De kap is 140 cm lang, 50 cm hoog en 50 cm breed. De lamp is vervaardigd van staal, met de hand gevormd en gelast en afgewerkt. De lamp is in elke RAL-kleur verkrijgbaar. Ook is de lamp in diverse afmetingen verkrijgbaar.

 

Particulier in Enschede (juli 2019)

Deze maand hebben wij in dit appartement een mooie click pvc-vloer (met geluidsreducerende ondervloer) gelegd en nieuwe gordijnrails en inbetweens opgehangen. De tafel en de twee eetkamerstoelen hebben wij al eerder geleverd! Wat een mooi eindresultaat! 

 

Trivium Meulenbelt Zorg (16 juli 2019)

Vandaag hebben wij 48 elektrische relaxfauteuils geheel naar wens van de klant uitgeleverd! 

 

De Methoeve Weerselo (11 juli 2019)

Bij De Methoeve hebben wij mooi houten wastafelmeubel geleverd en geplaatst. Het eindresultaat is fraai!

 

Particulier (12 juli 2019)

Vandaag hebben we houten jaloezieën van DIB geleverd en gemonteerd!

 

Particulier (juli 2019)

Sander heeft onlangs screens gemonteerd bij een klant. Ook zij houden het vanaf nu heerlijk koel binnen!

 

De Twentse Zorgcentra, Almelo, (1 juli 2019)

Gisteren hebben wij weer een klant blij gemaakt met deze zware kwaliteit maatwerk multiplex kasten. Bolle kanten, afgeronde hoeken en driepuntssluiting.

 

Particulier Enschede (17 juni 2019)

In een appartement zijn wij een 10 db ondervloer met fraaie click pvc stroken aan het leggen!

 

Particulier (18 juni 2019)

Gisteren hebben we weer fraaie plissés opgehangen bij een klant! Wist u dat er vele mogelijkheden zijn? Ook verduisterend en/of warmtewerende? 

 

Particulier Hengelo (6 juni 2019)

Vandaag een fraaie plissé hordeur geplaatst. Deze klant heeft geen last meer van insecten. De horren zijn in vele RAL kleuren verkrijgbaar!

 

De Twentse Zorgcentra (29 mei 2019)

Gisteren hebben wij seperatierails (Goelst) gemonteerd en gordijnen (Artimo) opgehangen in een artsenruimte. 

 

Ziekenhuis De Gelderse Vallei (23 mei 2019)

Bij het ziekenhuis De Gelderse Vallei hebben wij een massief eiken tafel (voorzien van een stroomvoorzieningspunt) afgeleverd. De tafel is 4x gelakt dit ivm het hygiëneprotocol. Wij hebben tevens stoelen (Kusch type Hola) in diverse kleuren voor de koffieruimte en het mortuarium afgeleverd.

 

Gemeentehuis Bronckhorst

Op 29 maart 2019 hebben wij gordijnrails en gordijnen gemonteerd in de raadzaal in het Gemeentehuis in Bronckhorst. Het ontwerp is van Noortje van Elzen van Studio Tomorrow; Gordijnen @DePloeg Wisper; rail type 5100 v. @Goelst voorzien van plafondpendels aan bouwkundige plafond ivm plaatsing door systeemplafond. Geheel geleverd en geconfectioneerd met Flow plooi voor een prachtig eindresultaat.

Particulier Borne

Op 29 maart 2019 is deze fraaie maatwerkkast met schuifdeur op maat afgemonteerd bij de klant. Aan de woonkamer kant is een boekenkast met spotjes gemonteerd en aan de andere zijde een kast met nis voor de tv en lades.

Liberein lokatie Glanerbrug

Op 26 maart 2019 hebben wij tafels en stoelen mogen leveren bij Liberein. De tafelbladen zijn gemaakt van multiplex voorzien van een kunststof decor. De randen zijn afgerond en verjongd. De tafels hebben stevige kolompoten. De stoelen hebben een metalen frame en kunststof kuip en een bekleding van kunstleder. Het geheel zorgt voor een fris interieur.

Ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede

Op 25 maart 2019 hebben wij een paar mooie banken gemonteerd en uitgeleverd bij het Ziekenhuis De Gelderse Vallei. Een fraai geheel!

SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) lokatie Cruquis

22 maart 2019; Vandaag hebben wij bij SEIN  multiplex kasten geleverd. De kasten zijn voorzien van afgeronde hoeken en bolle kanten (i.v.m. maximale veiligheid). Iedere kast hebben wij voorzien van een eigen uniek slot en dus sleutelsysteem. Ze zijn geplaatst met een plintuitsparing, zodat de kast strak tegen de muur staat. Ter plaatse zijn er gaten geboord i.v.m. de aanwezige stopcontacten en de beamer.

Revalidatiecentrum Roessingh Enschede

22 maart 2019; vandaag hebben we bij Het Roessingh 25 mm brede, antracietkleurige jaloezieën gemonteerd. Met de montage is er ook rekening gehouden met het gebruik van draai-/ kiepramen.

Particulier chalet Oldenzaal

21 maart 2019: Martin en Sander een nieuwe clickpvc vloer van Vivafloors met hoge witte MDF overzetplinten in een Chalet gelegd.

Inclusief aanwezig meubilair gedemonteerd , verplaatst, vloer gelegd en meubilair weer terug geplaatst. Dus echt gebruiksklaar geleverd en gelegd.

De Twentsche Zorgcentra, lokatie De Leemhorst

17 maart 2019: Er zijn horren geplaatst en dakkoepels zijn voorzien van handbediende plissés. 

Een woongroep van De Twentsche Zorgcentra

Maart 2019: Het uithuizen van de ruimtes, het verwijderen van de oude vinylvloer. Er is veel werk verzet. Nadat de vloer leeg en schoon was, is het geheel geëgaliseerd. Vervolgens zijn er nieuwe vinylvloeren (Tarkett) gelegd en hebben de monteurs de ruimtes weer ingericht.

Particulier;

Op 1 maart hebben wij een woning voorzien van vouwgordijnen, overgordijnen en roedes.

TriviumMeulenbeltZorg locatie Het Borsthuis

Op 1 februari 2019 hebben wij deze lange buffetkasten/ dressoirs geleverd bij TMZ locatie Het Borsthuis. De 300 cm lange kasten zijn verrijdbaar. Ze zijn op maat gemaakt. Van MDF met HPL.

Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo

Wij hebben in januari 2019 meubilair mogen leveren bij Careaz Dr. Jenny. Naast de eettafel en stoelen, hebben wij ook de zithoek geleverd.

BizzDesign in Enschede

In samenwerking met ML Interieur Architectuur hebben wij dit fraaie project mogen inrichten. De boomstamtafel van massief eikenhout met zwart stalen poten is door ons geleverd, maar ook de stoelen, de bank, de vloerbedekking, het behang en de Shelfmates aan de wand zijn door ons gemonteerd en geleverd. Het is een project waar wij trots op zijn!

Particulier in Borne

De complete woonkamer hebben wij mogen inrichten. De plissés zijn gemonteerd, de fauteuils, de krukjes/bijzettafels, de verlichting, het plaid, het vloerkleed, de kussens, het ornament in de vensterbank, overige accessoires. Het behang op de muur is ook door ons geadviseerd en geleverd, net als de laminaatvloer. Inmiddels zijn er ook nieuwe ronde salontafels afgeleverd. Het is een erg mooie en sfeervolle ruimte geworden. ok voor advies aan huis, bent u bij ons aan het juiste adres.

Het Prinses Máxima Centrum, Utrecht

In het voorjaar van 2018 hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de inrichting van het Prinses Máxima Centrum te Utrecht. Onze monteurs Martin, Sander en Nick hebben vele kilometers afgelegd om iedere kamer van rails en gordijnen te voorzien. Ook hebben wij prachtige gestoffeerde kussens, spreien en vloerkleden mogen leveren. Dit in samenwerking met Artimo Textiles en Goelst NL.

Ziekenhuis Gelderse Vallei, locatie Ede afdeling Nierdialyse;

In oktober 2018 hebben wij de wachtruimte nierdialyse van Ziekenhuis Gelderse Vallei mogen inrichten. Aan de hand van een plattegrond en interieuradvies is het uit eindelijk tot realisatie gekomen.

Akoestische Panelen De Twentse Zorgcentra;

Wij zijn trots dat wij de vaste projectinrichter zijn bij De Twentse Zorgcentra.

Doordat een cliënt veel geluid maakt en dat tot overlast zorgt voor veel andere bewoners hebben wij de betreffende ruimte waar de betreffende cliënt verblijft voorzien van akoestische wandpanelen. Wij worden vaak betrokken in het oplossen van problemen qua huisvesting rondom een bepaalde cliënt. Korte lijnen, flexibiliteit en snelle service aangepast is onze kracht.

PVC vloer: Fietz Oldenzaal;

Traploper: Particulier Borne;

Elektrische raambekleding (PowerView Luxaflex): Particulier in Apeldoorn;

Het Andere Leven in Bentelo;

De Heerlijke Huiskamer. Genieten: De reden voor ons om te starten met De Heerlijke Huiskamer. Genieten van de rust en ruimte. Van streekproducten en van Twentse gastvrijheid. Om zo de gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven.
www.deheerlijkehuiskamer.nl

SKYBOX DVEP Heracles Almelo;

DVEP; de vrije energie producent.

U zoekt een passende oplossing voor uw energiezaken? Dan bent U bij DVEP Energie aan het juiste adres.

Triade-Flevoland;

Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. We bieden beschermde woonomgevingen, dagbesteding en ondersteuning thuis, op het werk of school.

Trivium Meulenbelt Zorg Wijkkamer Roombeek Enschede;

Wij zijn een vaste leverancier/inrichter van TMZ. Diverse inrichtingen op diverse lokaties van TMZ hebben wij gerealiseerd. Bij de Wijkkamer Roombeek van TMZ hebben wij het meubilair, de scheidingswanden met folie, verlichting, vloeren en raambekleding geleverd. Kortom de complete inrichting.

Dimence, Lorna Wing te Deventer, kliniek voor autisme;

In samenwerking met ATMR hebben wij voor deze nieuwe kliniek grotendeels de complete inrichting mogen verzorgen.

Particulier;

Voor een particulier in Borne hebben we de keukenruimte mogen voorzien van een mooie hanglamp van Ztahl. Wandbekleding van Eijffinger natuurprint als eyecatcher.

Zorggroep Sint Maarten, locatie De Molenkamp in Oldenzaal;

Het restaurant van de Molenkamp hebben wij mogen voorzien van nieuw meubilair, behang en raambekleding.