Interieuradviseur en totaalleverancier van interieur

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een ruime ervaring in het inrichten en stofferen van ruimten binnen de zorg-, overheid- en onderwijsinstellingen, horeca en overige bedrijven. Maar ook de particuliere klant kan bij ons terecht.

Reeds vele jaren verzorgen wij het gedeeltelijke en/ of totale interieur van onze klanten. Korte communicatielijnen, één aanspreekpunt, laagdrempeligheid, goede service en het nakomen van afspraken zijn onze kernwoorden. Wij beschikken over ruime kennis omtrent de eisen waaraan de producten rekening houdende met de betreffende doelgroep (ouderen, lichamelijk en/of geestelijk gehandicapten, verslaafden, leerlingen, ambtenaren, etc.) moeten voldoen. Met interieuradvies op maat krijgt u altijd het gewenste resultaat.

 

Interieuradvies op maat

Tijdens de inventarisatie en voorbereiding van een project vertellen wij u wat de voornaamste kenmerken zijn van bepaalde producten. Elk product heeft zijn voor- en/of nadelen. Wanneer een project of levering als opdracht aan ons is bevestigd, doen wij ons uiterste best om het proces vloeiend te laten verlopen. Dat is interieuradvies op maat!

Wij streven ernaar om de eventuele overlast voor de uiteindelijke gebruikers tot een minimum te reduceren. De dagelijkse gang van zaken binnen de instelling moet niet of zo min mogelijk verstoord worden door onze werkzaamheden. De eerder gemaakte en vastgelegde afspraken tussen opdrachtgever en ons zijn hiervoor bepalend. Goede afstemming op basis van korte lijnen en flexibiliteit is van belang.

 

Interieuradviseur met een voorsprong

Sinds enige tijd hebben wij intensief contact met diverse meubelmakers en meubelstoffeerders om gezamenlijk producten (tafels, stoelen, kasten) te ontwikkelen die uitermate geschikt zijn voor een bepaalde doelgroep. Hierbij kunt u denken aan rolstoel toegankelijke tafels, stoelen met eenvoudig verwisselbare rug c.q. armleuningen, stevige multiplex bedden etc..

Interieuradviseur Tijhuis Totaalinrichting beschikt over een breed assortiment aan vloeren, raambekleding, meubelen, kantoormeubilair, wandafwerking, verlichting en accessoires. Het is tevens mogelijk om een uitgebreid interieurontwerp te maken, zodat er een duidelijk beeld gecreëerd wordt van het beoogde eindresultaat

Op alles wat wij leveren en uitvoeren zijn algemene voorwaarden van de besloten vennootschap Tijhuis Totaalinrichting B.V. van toepassing. Deze zijn gedeponeerd op 27 oktober 2017 ter griffie van de Rechtbank Overijssel. Om de voorwaarden in te zien klik op de volgende link: AV Tijhuis Totaal Inrichting

 

Bezoek onze showroom in Hengelo

Ons bedrijf is gevestigd in Hengelo. Hengelo ligt centraal in Twente. Dichtbij Almelo, Enschede en Oldenzaal. Wij beschikken over een showroom waar u op afspraak terecht kunt. De diverse mogelijkheden voor uw project kunnen hier uitgebreid besproken worden en de diverse producten laten wij u graag zien.

foto pand