Schoolmeubilair of schoolmeubelen voor Onderwijs

De inrichting onderwijsinstelling of buitenschoolse opvang is een gebeurtenis waar met veel aspecten rekening gehouden moet worden. Vaak zijn er jaren van plannen, twijfelen en sparen voorafgegaan voordat het schoolmeubilair daadwerkelijk wordt aangeschaft. Als het dan eindelijk zover is, wil je als organisatie dat het proces compleet en geruisloos verloopt en daarbij de schoolmeubelen naar wens geleverd krijgt.

Schoolmeubilair bij Tijhuis Totaalinrichting

Bij Tijhuis Totaalinrichting is ons motto: "Gewoon GOED! maar ook mooi en functioneel". De totale uitstraling moet een goede en complete mix zijn van veiligheid, comfort, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid zijn. Maar natuurlijk is het ook van belang dat de schoolmeubelen het intensieve gebruik van de scholieren/studenten kunnen doorstaan. We staan graag klaar om met onze kennis en jouw ervaringen tot een goed voorstel te komen.

Totaalinrichting met schoolmeubelen dat inspireert:

Schoolmeubelenschoolmeubilair

Vrijblijvend advies

Voor advies op maat, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende afspraak. U bent van harte welkom bij Tijhuis Totaalinrichting, maar wij komen ook graag bij u op locatie om de situatie te bekijken.